Wine & Tapas evening with my girls

22.08.2014
12:05

Hallaa! Senere i ettermiddag så skal jeg og noen venniner av meg samles hjemme hos meg å spise god mat, drikke vin og planlegge evt. russebuss! Alt er veldig usikkert enda så jeg tror dette blir veldig spennende. Nå sitter jeg egentlig bare på skolen og venter på for å kunne reise hjem, jeg har nemlig full dag i dag som gjør at jeg må være på skolen fra 08.30 til 15.20.. Eneste dagen i uka som er sånn, også er det en fredag..! Tenk hvor urettferdig daa. Alle de andre dagene så starter jeg enten sent eller så har jeg en eller annen fri time i løpet av dagen, men fredagene, de måtte jo absolutt bare bli de verste dagene. Tilbake til kvelden i dag -  jeg gleder meg masse og ser frem til helg etter første skoleuke, som allerede har vært ganske så tung.


Hva skal du i dag?

xx
 

Off to school

19.08.2014
09:19

Heijaa!
I går ble lite blogging på meg. Det var fordi jeg var i Kristiansand og hadde derfor ikke muligheten til å publisere noe her. Jeg lurte med meg pappa på ikea for å kjøpe noen dørhåndtak til de nymalte dørene mine. Guess what? Kom hjem med stol, puff, duftlys og panteplotte i steden for.. Hehe, jeg skal ikke si at det ikke er typisk meg? Men jeg finner aldri det jeg skal når jeg skal kjøpe enten interiør, møbler eller klær.. Kan vise dere noen bilder når det fine bildet også er hengt opp!

I dag skal jeg på skolen, etterfulgt av min første kjøretime (!!!!), hvor skummel/spennende blir ikke det da? Jeg vurderer egentlig å bare ta automat fordi det er så sinnsykt mye enklere når en ikke trenger å tenke på gir og klutsj osv, men har fått så mye motgang og motargumenter av andre allerede så vet ikke om jeg tør, haha.Skjørt - B.Young, Topp - H&M

 

xx


 

Back to the daily life and old routines

16.08.2014
09:48

God morgen. For øyeblikket så sitter jeg på soverommet mitt og har så vidt rukket å gni sovestøvet ut av øynene. I dag er det lørdag og jeg har til nå fullført 2 av 210 dager av tredje året mitt på vidregående. Dette året for meg er kanskje det slakkeste når det kommer til hvor mange timer jeg har i uken og hvor mange fag jeg har, men det betyr også at jeg har muligheten til å jobbe mer med dem. Til nå er jeg nokså fornøyd med lærerne og timeplanen, sett bort i fra at den eneste dagen jeg har full dag er den siste dagen i uka? Og at vi slutter 15:20 i steden for 14:45 i år, hvem er det som har fått for seg at det er lurt liksom? Nå tenker jeg at det er frokost tid for meg, så da ønsker jeg deg en fin dag videre ♥

Dette er typisk meg om morgenen, gårsdagens sminke, kosedress og messy hår.. Kosedressen er forresten fra bikbok og er helt fantastisk som på morgener som dette.

xx

Macbook pro vs. Macbook air

20.05.2014
15:00

Hei alle dere. Nå står jeg ovenfor ett lite (stort) dilemma, som jeg egentlig har gjort en stund.. Jeg har bestemt meg for at jeg skal investere i en macbook - men vet enda ikke hvilken modell jeg skal velge? Vet at forskjellene er pris, vekt og batteri-tid, men utover det så har jeg veldig lite peiling. Det finnes ikke noen der som har litt erfaring med disse modellene som kan fortelle meg hvilken jeg burde velge - og hvorfor?
 

 

xx

Countdown: fouty days left

19.05.2014
22:55

I dag er 40 dager til Hovefestivalen, i dag er det også under 12 timer til jeg ha min siste (forhåpentligvis) eksamen i år. Det vil også si at det er litt over 12 timer før jeg så og si er ferdig på skolen før sommeren. Det jeg forstår lite av er at vi som ikke kommer opp i muntlig også må gå skolen ut etter skriftlig. (Hele 30 dager??) Men nok om det! Det er faktisk bare litt over en måned til jeg sitter i sola sammen med fine mennesker og god musikk. Det finnes ikke noe finere enn det. 

Together as One | via Tumblr♡ | via TumblrJanell Shirtcliff's Coachalla Diary | NYLON MAGAZINEdreamurder ▲Party hard, live fast, love endlessly.Summerburst Göteborg 2012 ? del 1 dag 2 - STUREPLAN.seJust my usual life(85) grunge | Tumblrlate at night | via TumblrAurora Bjerkelund
//bildene er hentet fra http//weheartit.com 

Hvilke festivaler skal du på i år?

xx 

31 days challenge, the paleo-lifestyle

13.01.2014
23:18

Hei igjen, og godt nyttår! 

Vi har nå kommet inn i ett nytt år, som ser slik ut: 2014. Kommer som vanlig til å bruke lang tid for å tilvenne meg det å skrive "2014" og ikke "2013". I år har jeg også gjort meg ett lite "nyttårsforsett", om jeg får lov til å kalle det for akkurat det. Jeg har nemlig ett veddermål mot min kjære som går ut på at jeg, får under ingen ansendigheter lov til å spise mar som inneholder verken hvete, pasta eller melkeprodukter. Dette startet jeg med for 9, snart 10 dager siden, noe som betyr at jeg bare har 21 dager igjen. Det går for det meste i kjøtt, grønnsaker og frukt for tiden, men hender også jeg tyr til gresk youghurt. Gresk yoghurt er ikke akkurat en stor favoritt hos meg skal jeg fortelle dere, men det går vel for så vidt ned om jeg har litt fryste bær inntil. Til nå så har jeg jo også blitt veldig flink til å lage meg mat selv, (ikke at det er så veldig kompliserte retter) men det er i hvert fall god, sunn middag. Vet at man ikke skal holde seg uten karbohydrater, derfor har jeg også tatt med kakao-sjokolade som inneholder over 70 % kakao i kostholdet mitt, denne måneden Wish me luck!

Q: Har dere noen nyttårsforsetter dere til nå har klart å holde? 

xoxo

Puppy love

23.10.2013
00:36

Tok noen koselige familiebilder med Nusse istad. Tenkte jeg ville dele to av dem med dere! Nusse er egentlig ingen puppy lengre heller, men i mine øyne vil hun alltid være min lille Nusse, hehe, neida. Dette ble et litt kortere innlegg enn vanlig, fordi nå skal jeg legge meg. Ønsker dere en god natt søvn!Q: Hva syntes du om bildene?

xoxoCafè chick

21.10.2013
20:44

God kveld, god kveld (he he). Ikke så veldig lenge siden jeg kom inn døra her, var på jobb for andre gang idag! Er fortsatt endel å sette seg inn i så tror ikke jeg kan ta noen vakter alene på en stund, men det er jo fremdeles en start. Dette er da den første seriøse (vil jeg si) jobben jeg har hatt. Har jo hatt sommerjobb tidligere, men vil ikke akkurat kalle den for en veldig seriøs jobb, grunnet arbeidstager og lønn osv. Utplasseringer i forbindelse med skolen vil jeg nå heller ikke kalle for så veldig seriøst. Så det er faktisk deilig å føle at man tjener sine egne penger! Så slipper man å være så veldig avhengige av sine foreldre (noe jeg hater). Det å kunne reise hvor man vil uten å "mase" om penger fra mor eller far syntes jeg er veldig, veldig deilig. Liker best å være selvstendig. Så slipper man også å høre at man er så veldig "bortskjemt" hele tiden. Mange fordeler med det. Nå har jeg ikke fått så mange vakter enda, men syntes det er greit å ta det litt rolig starter, så jeg ikke blir helt utmattet. Eneste ulempen med cafèen er den gratise maten, kaffen og milshaken og smothien. (Vil ikke akkurat si at cafèer er kjent for de sunneste alternativene, selv om de gjerne har salat på baguettene sine, hehe). Så tror jeg skal begynne å ta med meg niste, så jeg slipper å ha skikkelig dårlig samvittighet når jeg reiser derfra.. Rekker jo ikke akkurat å trene så veldig mye når jeg i tillegg har skole og lekser å tenke på. Nå skal jeg prøve å starte på den egen-koregrafien som jeg sliter så veldig med, som er i forbindelse med danse-linja jeg går på. Er ikke lett dette her altså.. Ønsker dere alle en kjempe fin kveld videre!Q: Har dere noen tips til hvordan jeg kan lage min egen koregrafi?

xoxo

 

medium 18, Tvedestrand

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits