WORKOUT OUTFIT

19.11.2014
16:34

God dag! I dag startet dagen med uttallige av KUWTK episoder, etterfulgt av en skikkelig god frokost og mye slækking.. Starter aldri før ti på to på onsdager, så dette er derfor min yndlingsdag. Hender jo av og til at det er noe som skjer tidligere på dagen i regi med skolen (til min store fortvilelse), men det er heldigvis veldig skjeldent! Var så flink at jeg til og med gikk hjem fra skolen i dag, etter gymmen!! Tar faktisk 15 minutter dere, så er ikke bare-bare. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem og tenkte jeg skulle slappe av enda litt til med den aller siste episoden, wohooo.. Hva skal jeg nå bruke som unnskyldning for å unngå å gjøre viktige ting sånn som å - øving til prøver, leste til bilteorien og rydde?? ehehe.. Jeg ønsker dere alle en videre fin Onsdag!

 

Hiking with my bow-wow

17.08.2014
16:00

Nå har jeg og hunden min, Nusse akkurat gått/småjogget en tur på 6 km. Jeg er så heldig at jeg har en del gåruter/joggeruter kun 5 minutter unna ved gåavstand. Jeg liker best gå/jogge på grusveier der det ikke er så mye folk. Deilig er det uansett. Var litt uheldig med været i stad, i og med at det kom en skikkelig regnskur når vi hadde kommet halvveis. Skikkelig pisking altså. Nå, 5 minutter etter vi er kommet tilbake er det selvfølgelig sol igjen..

Alt er fra Nike, både sport-bh, sko og tights-shorts.

Anyways
, så tenkte jeg nå å ta sett på matte, før jeg tar meg en velfortjent dusj, selv om jeg fikk en i regnet i stad (ehe), og om ikke lenge så tenker jeg vel at Kine også kommer med flyttelasset sitt, så hun trenger vel litt hjelp og veiledning hun også. (Håper vi blir enige når det kommer til hvor ting skal stå, he-he.) Er noe skeptisk samtidig som jeg gleder meg veldig ting hun flytter inn, men vi satser på at det går fint og at vi finner en ordning som funker for begge to. 

xx

My exercise plan for week 9

22.02.2014
00:51

Hei! Idag har jeg hatt en ganske så slækk dag på skolen, før jeg reiste hjem og har forsåvidt hatt en ganske så avslappet dag her hjemme også. Endte med å sovne til den nest siste episoden av American Horror Story, våknet i full fortvilelse for at jeg hadde sovet til langt utpå kvelden. Heldigvis for meg var klokken bare slått halv seks, etter det har jeg spist, sett den siste episoden av "AHS" sesong 3 og laget meg en trenings-plan for neste uke. Syntes det er litt mer motiverende når du faktisk har en plan, og ikke bare improviserer når du først har lyst. Det å bruke 30 minutter av f.eks. søndagen din krever ikke mye energi i forhold til å planlegge i 10-15 minutter hver dag. Det å lage en slik plan gjør det også lettere for at det blir en rutine. God helg ♥♥

medium 18, Tvedestrand

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits