New furniture of IKEA

21.08.2014
22:11

God kveld! Vet jeg egentlig skulle poste dette innlegget i går, men det ble det ikke tid til.. I dag så har jeg vært på skolen fra 08.30 til 15.20 og på jobb fra 15.30 til 19.30! Det betyr at jeg har hatt en ganske så tight timeplan i dag også.. Det som er nytt fra Ikea på disse bildene er stolen, puffen, pelsen og Manhattan bilde.
Som dere sikkert ser så har jeg ikke så mye bilder i leiligheten, og bildene ble litt kornete denne gangen fordi jeg ikke får helt til innstillingene på kameraet mitt, hehe.. Ikke så veldig teknisk av meg, jeg som har gått ett halvt på medier og kommunikasjon, ikke så mye å skryte av akkurat!

 

xx

Once you go Mac, you never go back

18.08.2014
12:00

Nå har jeg endelig skaffet meg den etterlengtede datamaskinen jeg siklet på i sikkert 1 år nå. Var først veldig usikker på om jeg skulle kjøpe Pro eller Air, men etter mye sparing og men fant jeg til slutt ut at førstnevnte passet meg best. Kjenner det er veldig uvant i forhold det å bruke den, i hvert fall i starten. Nå har jeg begynt å tilvenne meg den, og jeg ser heller på det som et problem å bruke en vanlig pc. Som f.eks. når jeg er tilbake på skolen med skolepcen så merker jeg det veldig godt.xx

New coat & old cat

29.10.2013
20:08

I helga har jeg også fått kjøpt meg en ny vinterkåpe/jakke. den er ikke så veldig varm, men holder nok til det jeg skal bruke den til. Var egentlig veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i og med at den kostet en del penger.. Jeg gjorde det, hadde litt dårlig samvittighet over mye penger jeg brukte. (MEN) det jeg gikk fort over når jeg fant ut at jeg hadde fått 25% avslag på den. Noe det var på hele butikken som  jeg ikke hadde sett, før jeg gikk ut.  Tok også med noen koselige bilder av pusen min. Han er veldig glad i komme i veien å ødelegge når skal ta noen bilder ute i den siste "sol-timen".

Q: Hva syntes dere om kåpa?

xoxo 

Shoes by bianco

24.10.2013
17:30

God ettermiddag! Tenkte egentlig å poste dette innlegget for en uke siden; men grunnet at dagslyset forsvinner så fort, var det noe som fort ble litt problematisk. Forrige uke, ja, faktisk en uke siden idag.. I hvert fall da, bestemte jeg meg for å kjøpe meg noen sko jeg kan katogorisere som vinter-/høstsko. Er ikke så kult å gå med converse eller hunter støvler hele året, heller akkurat. Det kan fort bli litt kaldt.  Jeg ville egentlig kjøpe meg noen svarte sko, men tenkte det fort kunne bli litt for kjedelig i legden, samtidig som jeg har veldig mye klær fargene: svart, grått og hvitt. Og det er jo egentlig ikke en gang farger, så det sier jo faktisk litt. Derfor valgte jeg disse kjempe koselige, mørke brune skinn skoene, som også er foret. Jeg ville ha noe som så litt pyntet ut som også var behaglig å gå med. Også er jeg kanskje også tidenes mest kresne person når det kommer til hvordan jeg vil ha ting. Jeg er faktisk så ille, at jeg kjenner jeg sliter med det selv. Ikke er det bare plagsomt for de stakkars butikkdamene, men for meg selv som hele tiden må si at det ikke var "helt det jeg tenkte" og ender med å gå ut av butikken. Skoene kostet rett under 1000 ,- og er kjempe varme. Jeg er veldig fornøyd med dem.Vil også minne om spørsmålsrunden jeg har på forrige innlegg. - Som jeg la ut i går, kveld! Har kommet en del fine spørsmål til nå, men dere må bare spørre mer! Setter også pris på de kjempe hyggelige kommentarene og prøver så godt jeg kan for å svare alle. 


Q: Hva syntes dere om skoene?

xoxo 

 

medium 18, Tvedestrand

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits