Fifty shades of Grey

19.08.2014
15:00

Hvis det er en film jeg gleder meg til å se, så er det faktisk Fifty shades of Grey. Jeg vet folk har fordommer til bøkene og tenker på det som husmorporno, men de handler om så mye mer! Grunnen for at jeg gleder meg til filmen er - fordi jeg er spent på om de klarer og få frem følelsene og skildringene så godt i filmen som de gjør i boka. For å være helt ærlig så har jeg en liten mistanke at jeg kommer til å bli en smule skuffet, men det er jo alltid lov til å håpe. Som dere sikkert vet er det  ca. 3 uker siden de slapp traileren, som har fått rekordmange views på utrolig kort tid! Her er den for de som ikke har sett den:

SfZWFDs0LxAJeg selv, har lest alle bøkene. Og syntes de er veldig spennende - selv om de er litt vel lange, så vil jeg si at det er verdt det.

xx

And I'm only as young as the minute is

30.10.2013
19:58

Hvis det er en artist jeg har fått skikkelig girl-crush på i det siste så er det Lorde! Hun er så ung (tenk på at jenta faktisk bare er 16 år gammel!!) og så talentfull, i tillegg til at hun er noe jeg vil kalle orginalt.  Hun har også kommet ut med det nye albumet sitt, Pure Heroine på spotify, og til nå; så elsker jeg det. Her er to av de mest kjente singlene hennes, men nå må jeg gjøre litt i overkant viktig skolearbeid, så vi snakkes!

 

Q: Hva syntes dere om Lorde?

xoxo 

Ask me

23.10.2013
19:53

Spør meg om ting du lurer på! Nå kommer jeg jo ikke akkurat til å svare på absolutt alle spørsmål jeg får, men de jeg, selv mener er saklige.  Q: Så hvis dere kunne spurt meg om hva som helst hva ville det vært?

xoxo

 

New header

20.10.2013
19:38

Hei alle dere som sikkert gjør det samme som meg idag; bruker søndagen på å  slappe av og ikke gjør noe spesielt annet enn å surre bort dagen, som om den ikke skulle hatt noen verdi. Rart det der, med søndager mener jeg. Jeg er i hvertfall sånn at jeg trenger minst èn dag til å slappe av og være litt alene. Jeg trives veldig godt i mitt egent selvskap (så lenge jeg vet at jeg også har andre muligheter). Hvis jeg vet jeg ikke har sjanser til å finne på noe og alle er opptatte blir jeg så utrolig rastløs. Haha, vi mennesker er noen rare skapninger.. I skrivende stund ser jeg på Robinsonekspidisjonen 2013. Artig twist med sammenslåing av "veteranerne" og tidligere paradise hotel deltagere. Jeg heier selvføgelig på paradise folka! Jeg har forresten ett kommende "Innkjøps-innlegg", så stay tuned! Har også tenkt på det å begynne å blogge igjen en stund, så dette er i det minste en start. Ønsker alle en kjempe hyggelig meningsløs søndag videre! Her er headeren som jeg tenkte jeg ville bruke:
Q: Hva syntes dere om headeren?

xoxo

T.G.I.F - Thank GIF it's friday

04.10.2013
12:55

Tenkte jeg skulle ha en liten ukentlig ting her, som jeg vil kalle for "Thank GIF it's friday" hvor jeg vil legge ut en del gif bilder som jeg finner kule, søte eller rett å slett bare interessante. Denne fredagen har jeg gått for litt søte gif's:

- Animate Your Life.Personalthe famous boy(21) TumblrTumblrvanityemTumblrCute gifcute :))Pandaaww :$ | via TumblrUnicorn ."normal people scare me."

 

xoxo

Stikkord:

ny header

18.09.2013
17:54


xoxo

Stikkord:

she finds beauty even in the sadest places

18.09.2013
17:05


Doin it for you - Page 1 of 4dances with wolves
xoxo

Stikkord:

perfect combination

13.09.2013
00:15

Inside Tel Aviv?s Newest Luxury Residences [Visualization] Planung Einfamilienhaus, Freier Architekt, Fertighaus, MünchenTumblroriginal round bedUntitledBeautiful | via FacebookAlhamra PalaceUntitled | via TumblrWalk Inabsolute bombshell'♥WowHGTV Dream Home 2010: Want It?

 

xoxo

Stikkord:

waste of time

12.09.2013
23:41

Hei alle dere på den andre siden av skjermen. Jeg opprettet denne bloggen mest for tidsfordriv egentlig. Det jeg vil med denne bloggen er å dele bilder/ følelser. Tenkte det var fint å få det ut ett sted uten at det skal virke så alt for personlig. 

 

Det jeg kommer til å dele på denne bloggen, vil bli inspirasjon. Ting og saker jeg interesserer meg i, som f.eks. interiør, hus, mote, hår, sminke osv. Den kommer til å bli veldig overfladisk preget.Bilder også videre kommer til å bli lagt etterhvert som jeg føler jeg har lyst og tid til det. Tror dette kommer til å bli hyggelig å komme tilbake på bloggfronten igjen. 

 

xoxo

medium 18, Tvedestrand

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits