The answers

27.10.2013
21:20

God kveld, herlig søndagsstemning eller hva? Uansett så tenkte jeg skulle få ut fingeren å svare på spørsmålene jeg fikk tidligere denne uka. Håper dere fikk svar på det dere lurte på hvis ikke så er det bare å stille meg fler spørsmål til neste gang. Digger forresten at vi stilte klokka i natt så jeg får sove "lengre" imorgen. Det at jeg i tillegg ikke starter før klokka 10.00 gjør jo saken enda bedre. 
 

Morsomste sommer minne? Beste gave? 

Det morsomte sommerminne jeg har? Hmm.. Det er mange! Vanskelig å trekke ut bare ett; men kan jo fortelle om ett denne sommeren! Hele Hovefestivalen er jo ett sommerminne i seg selv. Det er den uka jeg føler jeg ikke trenger å bekymre meg for at noe skal være gjort, den uka hvor jeg får tilbringt tid med alle jeg vil tilbringe tid med av venner, kjæreste, og bekjente. Og til og med ukjente. Alltid morsomt med nye mennesker. Alle konsertene, varmen, kulden, alkoholen, støyet, menneskene, sene kveldene og lange usaklige samtaler, det er det jeg liker så godt ved Hovefestivalen. Glemmer ikke da jeg og noen andre jenter startet en moshbit med å dytte hverandre inn i folkemengden, haha, det var så morsomt! Dette gjorde vi under Calvin Harris konserten, som jeg kanskje vil kalle den største, når folk først begynte å irritere seg over det, og ble litt aggressive, gjemte vi 4 andre jentene oss bare bak en ekkel, stor fyr som trodde han var dritdeilig. Haha. Den festivalen er i hvert fall veldig anbefalt fra min side hvis du vil skaffe minner for livet. 

Den beste gaven jeg har fått må være den fantastiske, fine vekkerklokka jeg har fått av kjæresten min til jul i fjor! Tror jeg trengte den.. Jeg er vel kanskje den personen som sover lett, det er nesten helt umulig å vekke meg. Så det hjelper veldig mot å forsove seg når jeg skal på skolen osv. Selv om det forekommer, men det er ekstremt sjeldent. Er du opptatt av kosthold og trening, - trener du? 

Det hender, av og til er jeg veldig opptatt, andre dager ikke. Det kommer helt ann på hva slags humør jeg er i egentlig, eller jeg spiser jo fire-fem faste måltider om dagen valigvis, og jeg spiser veldig variert. Når det kommer til treningen er det veldig varierende. Hvis jeg føler meg skikkelig trøtt og lei en dag, da gidder jeg normalt sett ikke. 

Hva synes du er det beste med å blogge?

Det er vel å få hyggelige tilbakemeldinger fra leserne. Det andre jeg syntes er ganske gøy er å kunne gå tilbake, for blogg er jo nesten litt som en dagbok; så det å kunne gå tilbake til en dag å lese hva du gjorde den uka, den dagen osv. Det syntes jeg er kjempe gøy! 


Flere fine bilder, fra fine minner sommeren 2013.
 

Q: Noe mer du lurer på?
 
xoxo

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

medium 18, Tvedestrand

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits